Casa » Ficcion Militar » Autobiografia e popullit ne vargje Libro EPUB, PDF

Autobiografia e popullit ne vargje Libro EPUB, PDF

Nuestro sitio está destinado, en primer lugar, a leer libros en línea, pero también los usuarios tienen la oportunidad de descargar un libro Descarga del pdf del libro en inglés Autobiografia e popullit ne vargje PDF iBook EPUB - por Ismail Kadare de forma gratuita. Géneros tales como ficción, detective, fantasía, dramaturgia, poesía, misticismo, literatura sentimental son presentados, lo más probable es que encuentre un libro adecuado para usted.

Autobiografia e popullit ne vargje Descarga del pdf del libro en inglés
 • Libro de calificación:
  4.15 de 5 (441 votos)
 • Título Original: Autobiografia e popullit ne vargje
 • Autor del libro: Ismail Kadare
 • ISBN: -
 • Idioma: ES
 • Páginas recuento:137
 • Realese fecha:1980-09-23
 • Descargar Formatos: MS WORD, MOBI, TORRENT, DOC, ODF, PGD, EPUB, AZW
 • Tamaño de Archivo: 14.15 Mb
 • Descargar: 3441
Secured

Autobiografia e popullit ne vargje por Ismail Kadare Libro PDF, EPUB

Këto shënime janë shkruar dhe janë botuar në shtypin letrar në vitet '70. Si të tilla, ato kanë gjurmët e kohës, të cilat në gjininë e eseistikës kanë qenë më të ndjeshme sesa në krijimtarinë e mirëfilltë letrare. Shënimet po i jepen lexuesit sot të riprodhurara sipas njërit prej botimeve të asaj kohe. Në to nuk janë bërë ndryshime, qoftë edhe për mendime ose teza që auto Këto shënime janë shkruar dhe janë botuar në shtypin letrar në vitet '70. Si të tilla, ato kanë gjurmët e kohës, të cilat në gjininë e eseistikës kanë qenë më të ndjeshme sesa në krijimtarinë e mirëfilltë letrare. Shënimet po i jepen lexuesit sot të riprodhurara sipas njërit prej botimeve të asaj kohe. Në to nuk janë bërë ndryshime, qoftë edhe për mendime ose teza që autorit mund t'i duken sot të tejkaluara. Janë bërë vetëm disa shkurtime paragrafesh, për arsye zgjatjesh dhe përsëritjesh, si dhe zëvendësime pjesërisht të fjalëve të huaja. Në rastin e vetëm ku shkurtimi nuk ka patur arsye teknike, është një mendim prej 15 radhësh për marrëdhëniet e Gjergj Fishtës me folklorin, mendim prej të cilit autori ka hequr dorë publikisht. Për të tjerat, njëfarë naiviteti, entuziazmi ose mendime përjashtuese, sidomos kur është fjala për polemika ndërballkanike, autori i ka lënë ashtu siç janë shkruar, jo për ndonjë këmbëngulje dhe, aq më pak, për ripohim të plotë të tyre, por sepse qortimi i tyre do të kërkonte një libër të ri. Ismail Kadare